Prošli vikend družili smo se kod naše planinarske kuće na Majeru. Okupljanje je bilo do 13 sati, a svi su stigli s osmijesima na licima i ruksacima punim entuzijazma. Nakon što smo podijelili prigodne poklone našim najmlađima, oko 14 sati krenuli smo na uzbudljivu šetnju po Grebenskoj stazi prema Oštrcgradu.

Po povratku na Majer, avantura je tek počela! Slaganje šatora bila je prava zabava, a naši mali planinari su spremno pratili svaki korak postavljanja šatora.

Kad je pao mrak, okupili smo se oko vatre na kojoj smo pekli jeger i kobasice.

Kampiranje na Majeru nije bilo samo običan izlet. Bilo je to poučno iskustvo koje je povezalo obitelji, a i pokazalo našim malim planinarima kako je prekrasno provoditi vrijeme u prirodi 💚🌞

Godišnja sjednica društva – 23.6.2024.

Unatoč oštrom vjetru, u nedjelju smo se okupili i održali godišnju sjednicu društva na kojoj smo prošli izvještaje za 2023. godinu te potvrdili aktivnosti za 2024. godinu. Sjednica je započela pozdravnim govorom predsjednika, nakon čega su uslijedili detaljni izvještaji o svim našim prošlogodišnjim aktivnostima, financijskom stanju i ostvarenim ciljevima. Diskutirali smo o uspjesima i izazovima te smo posebno istaknuli uspješne izlete i planinarske akcije koje su obogatile našu zajednicu. Posebno smo ponosni na novi program za mlade planinare koji će im pružiti priliku da se aktivno uključe i steknu vrijedna iskustva.