Pozivamo vas da nam se 14. srpnja pridružite na planinarskom pohodu kroz prekrasne zagorske krajeve na ruti: Pusti Lobor – Oštrcgrad – planinarska kuća na Majeru.

Početak našeg pohoda bit će kod izvorišta Lobor – Zagorski vodovod (cesta od Lobora prema Starom Golubovcu). Okupljanje sudionika predviđeno je od 8:30 do 9:00 sati, a za one željne uspomena, bit će moguće nabaviti dnevnik obilaznice po simboličnoj cijeni od 6,00 €.

U 9:00 sati krećemo na put prema Pustom Loboru (oko 40 minuta lagane šetnje). Dalje nas staza vodi preko Brišča prema veličanstvenom Oštrcgradu (oko 1 sat i 45 minuta hoda). Nakon toga, spuštamo se slikovitom Grebenskom stazom do planinarske kuće na Majeru (oko 15 minuta hoda).

Očekuje nas oko 8,5 km staze i približno 3 sata ugodnog hoda. Ova ruta nije prezahtjevna i prikladna je za planinare svih uzrasta.

Hrana i piće: Planinarska kuća na Majeru je opskrbljena hranom i pićem, ali slobodno ponesite i vlastite zalihe iz ruksaka.

Oprema: Preporučujemo standardnu planinarsku opremu, prilagođenu vremenskim uvjetima.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju u prirodi! 💚⛰

NAPOMENA:

Prijavom na planinarski izlet svaki sudionik potvrđuje da je upoznat s planom izleta i da je s njime suglasan te da na izletu sudjeluje na vlastitu odgovornost.

Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta prema uvjetima na terenu.

#nabregnabregnabregvuzeleniraj🍀💚🏕🍀